Arilena Ara - Nentori Guitar Chords

Chords: Cm, Ab, Bb, Gm
[Chords]
  Cm  Ab  Bb  Gm
e|--3----4----6----3----------------------------------------------|
B|--4----4----6----3----------------------------------------------|
G|--5----5----7----3----------------------------------------------|
D|--5----6----8----5----------------------------------------------|
A|--3----6----8----5----------------------------------------------|
E|--3----4----6----3----------------------------------------------|

[Intro]
Cm  Ab  Bb  Gm
Cm  Ab  Bb  Gm

[Verse]
Cm
Lotët më janë tharë
Ab
Buza mu bë varrë
Bb
Djelli nuk me ngroh
Gm
Dielli nuk me ngroh
Cm
Dhimbje sa një mal
Ab
Zemra nuk më fal
Bb
Ty më nuk të shoh
Gm
Ty më nuk të njoh

[Chorus]
Cm
Mallkuar qoftë ky muaj
Ab
Që më la të vetme përgjithmonë
Bb
Nëntori më mori
Gm
mua dashurinë e parë
Cm
Nuk e dua këtë muaj
Ab
më në kalendarë
Bb
Nëntori më mori
Gm
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

[Instrumental]
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 

[Verse]
Cm
Ishim plot me zjarrë
Ab
Muajt n'kalendarë
Bb
Kur ishim ne bashkë
Gm
Sa ishim ne bashkë
Cm
E lumtur duke qarë
Ab
Pas teje si e marrë
Bb
Gjithve ua thash
Gm
Ne dy ua thash

[Chorus]
Cm
Mallkuar qofte ky muaj
Ab
Qe me la të vetme përgjithmonë
Bb
Nëntori më mori
Gm
Mua dashurine e parë
Cm
Nuk e dua këtë muaj
Ab
më në kalendarë
Bb
Nëntori më mori
Gm
mu shua dhe ky zjarrë

[Outro]
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 
Cm Ab Bb Gm 

More chords by Arilena Ara: