Anila Mimani - Eh Ta Dish Sa Shum Te Dua Guitar Chords

Chords: Am, F, C, G

Am       F
 Çdo mëngjes kur diellin shoh,
C    G
ty të mendoj.
Am     F
 Ti se di pa ty i dashur,
C    G
jo nuk jetoj.


  Am      F
Sonte të kërkoj — ku je?
  C       G
Prapë të vetme mos më le
   Am       F     C     G
Në këtë ëndërr që s’mbaron, dhe më mundon.


  Am       F
E ta dish sa shumë të dua
  C     G
Do të rije veç me mua.
  Am      F
Dua të ndjej buzët e tua
    C      G
Fjalët që vetëm ti mi thua. 2x


Am     F
I hap sytë dhe them me vetë,
C    G    Am
Drita je ti.
  F
Nuk e dua këtë jetë
  C G
Pa dashuri.

More chords by Anila Mimani: